Smadar LeviPénzügyi Igazgató
background
Previous page Next page
Beginning of quote:A MyHeritage másképp tesz és én szeretem a kihívást, gondolkodást naponta szabadon. End of quote.
Pénzügyi igazgatóként, Smadar 17 éves tapasztalatát hozta magával hatékony pénzügyi és számviteli műveletek létrehozásában és vezetésében különböző területen, úgy mint technológiai, ipari és kereskedelmi területeken működő vállalatoknál.

Mielőtt csatlakozott volna a MyHeritage-hoz, Smadar volt a VP a MediaMind pénzügyese, ahol ő játszotta a döntő szerepet abban, hogy sikeresen megszerezte a MediaMind Főigazgatóság a FastChannel-t ahol a vezető a cég az IPO Nasdaq. Emellett Smadar 40 alkalmazottal egy csapatott vezetett 12 irodával világszerte.

A vezető könyvelő Ernst & Youngnál és az Arthur Andersennél, Smadarnak szerepe volt abban, hogy útmutatásaival és szakértelmével folyamatos felügyeletet és ellenőrzést biztosított a negyedéves és éves pénzügyi jelentéseknél és a megfelelő stratégiákkal a potenciális kockázatokat meghatározta. Gyakori konzultációt biztosított számviteli és adózási területen.

Smadar tart B. A. számviteli és MBA Pénzügyi és Számviteli. Szabadidejében, Smadar és férje együtt töltik az időt ikreikkel. Smadar egy képzett búvár, már lemerült a világ számos legnagyobb víz alatti zátonyához.