Gilad JaphetAlapító és ügyvezető igazgató
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Én építem a MyHeritage-ot, ami olyan mint egy vállalat, de nem csak ez jó, hanem ez jó a világban. End of quote.
A MyHeritage a műszaki veterán és tapasztalt genealógus Gilad Japhet ötletének szülötte. Vállalati elképzeléseinek és a családtörténet iránti szenvedélyének köszönhetően nőtt a MyHeritage egy garázs- vállalkozásból a világ egyik vezető webes vállalatává több tízmillió felhasználóval világszerte.
A MyHeritage megalapítása előtt Gilad a BackWeb Technologies- nél és a BRM Technologies-nél tevékenykedett, ahol a Termék Management és a Vírusirtó kutatási egység vezetőjeként alapvető, elismert szerepe volt a vállalatok sikerében.

Az elmúlt évtizedben Gilad jelentette a hajtóerőt célunkhoz, a családfakutatás egyszerűvé és elérhetővé tételéhez számos díjnyertes termékünkkel. Számos jelentős akvizíción vezette át a MyHeritage vállalatot és számos együttműködés jött létre vezetése alatt az iparági partnerekkel.

Gilad szabadidejében számos pro bono kezdeményezésben is részt vesz, felhasználva a MyHeritage- ben kiépített technológiát és hálózatot egy nagyobb jó érdekében. Az elért eredmények között szerepel több száz eltűnt vagyontárgy vagy elrabolt műkincs örököseinek felkutatása, lehetőséget biztosítva a családi vagyon visszaszerzésére, genealógiai rejtélyek megoldásában és családegyesítésekben való személyes részvétel is. Ezek azok a tevékenységek, myelyekkel genealógiai körökben a “Sherlock Holmes” becenevet érdemelte ki.

Három gyermekes büszke édesapát, Gilad-ot kalandvágya számtalanszor sarkallta a kitaposott út elhagyására. Bármi is történjék, sose hívja ki sakkpartira.