$99‎
Csak$69‎
Lepje meg magát
Derítse ki etnikai származását és találjon új hozzátartozókat egyszerű DNS-tesztünkkel.
$99‎
Csak$69‎
SPECIÁLIS AJÁNLAT
30% kedvezménnyel
Véget ér augusztus 20-án
A legmagasabb technológiai standardok a piac legjobb elérhető árával társulnak.
A DNS felfedi egyedi gyökereit — az etnikai csoportokat és földrajzi régiókat, ahonnan származik.
Találjon új hozzátartozókat, akiknek a létezéséről nem is tudott, a közös DNS segítségével.
A sorsfordító felfedezések mindössze néhány egyszerű lépésnyire vannak
Be van zárva a DNS-ébe az Ön egyedi etnikai összetétele. A történelmi ősei, és közeli és távoli rokonok várnak a felfedezésükre. Egy gyors simítás egy pálcikával a szájban, és a teszt meghatározza az Ön nemzetiségi származását és lehetővé teszi új rokonok megtalálását.
1. Rendelje meg DNS-csomagját online
2. Küldje vissza a mintáját
3. DNS-ét laborunkban elemezzük Tekintse meg a DNS-laboratóriumunk videóját
4. Tekintse meg az eredményeket 3-4 hét múlva
Fedezze fel etnikai származását
Fedezze fel azokat a helyeket, amelyet az ősei otthonnak hívtak.
Kap egy bontást, arról, hogy a DNS-e mely részei származnak a különböző globális populációkból. Elképzelhető, hogy kiderül, nem várt helyszínen is talál gyökereket.
Kapcsolatba lépés az újonnan megtalált családdal
Keressük, azokat az embereket akiknek DNS-egyezése van Önnel: a rokonait. Kapcsolódhat rokonaihoz, hogy többet tudjon meg a családjáról és felfedezze a közös ősöket.

Már készíttett a DNS-tesztet? Meglévő DNS-vizsgálat eredményének feltöltése.

A MyHeritage rendelkezik a családfák legnagyobb nemzetközi hálózatával. Hozza ki a legtöbbet a DNS-teszttől, építse családfáját és fedezze fel a családi kapcsolatait a fejlett keresőeszközeinkkel.
Adatai biztonságban vannak
Az Ön biztonsága kiemelten fontos számunkra.
Jelentős beruházásokat hajtottunk végre annak biztosítása érdekében, hogy felhasználói és személyes adatait többrétegű titkosítással védjük. Minden vizsgálat az Egyesült Államokban található világelső CLIA- minősített CAP- akkreditált laboratóriumunkban történik.
MyHeritage DNS elmagyarázva
Hogyan gyűjthetem be a DNS-mintámat?
Az Ön DNS-mintájának begyűjtéséhez hozzátartozik egy egyszerű mintavételi pálca is és könnyen elvégezhető, két percen belül. Részletes utasításokat fog kapni a mintavétel mellett a DNS-tesztcsomaghoz is. Ön is megtekintheti a oktatóvideót, amely bemutatja a folyamatot.
Milyen mintára van szükség?
A MyHeritage DNS-tesztcsomag használata egyszerű és nem szükséges hozzá vér vagy köpet. A mintához elég, ha a szájában lévő nyálkahártyán kb. 45 másodpercen keresztül húzogatja a mintavételi pálcát és megismétli a műveletet a második mintavételi pálcával is. A mintavételi pálcákat ezután tegye be a fiolába és küldje be a DNS-laboratóriumunkba elemzésre. Az eredményeket a teljesen biztonságos MyHeritage weboldalon tekintheti meg.
Mit tudhatok meg a DNS-tesztből, amit nélküle nem tudok?
A MyHeritage DNS-sel előzőleg ismeretlen rokonokat fedezhet fel, akiknek a DNS-e megegyezik az Ön azonos elődtől örökölt DNS-ével. Felfedezheti az ősei etnikai és földrajzi eredetét - amely nem kis meglepetéseket tartogathat.
Miért hasznos más családtagok tesztelése is?
További családtagok tesztelése ajánlott. Minden családtagja egyedi DNS-darabokkal rendelkezik, amely együttesen a családja történetét írja le. Ha az egyik vagy mindkét szülője DNS-ét teszteli, akkor további információkat kaphat a DNS-egyezésekben. Például, kiderülhet, hogy az egyezések az apai vagy anyai ágról származnak-e. A szülők, testvérek, unokatestvérek és más rokonok tesztelésével még több rokont ismerhet meg és még többet tudhat meg a saját egyezéseiről. Mivel a genetikai örökség természetéből adódóan rendszertelen, ezért a testvérek az Önétől eltérő etnikai eredményeket is kaphatnak. Az eredmények összehasonlítása további információkat adhat örökségéről.
Mi történik, ha már van DNS-tesztem? A MyHeritage teszt új információkkal szolgál?
A MyHeritage DNS-tesztje egyedi egyezéseket kínál olyan felhasználókkal, akik csak a MyHeritage oldalon végezték el a tesztet, valamint olyan felhasználókkal is, akik más szolgáltatók eredményeit töltötték fel az oldalra. A MyHeritage nagy nemzetközi behatolásának, és hogy több, mint 40 nyelven, széles nemzetközi körben elérhető MyHeritage-nek köszönhetően nagyobb esélye van egyezéseket találni a más országban élő rokonaival. Továbbá érthető etnikai elemzést is kap a MyHeritage-on, amely legnagyobb elérhető lehetséges etnikumból meghatározott.
Mennyi időbe telik az eredmények kézhezvétele?
A minta laborba érkezésétől számítva az eredmények 3-4 hét múlva készülnek el. Az eredmények elkészültéről e-mailben értesítjük és az eredmények a online lesznek elérhetők.
Milyen kapcsolat van a DNS és a családfák között?
A DNS és a családfa kiegészítik egymást. A DNS használható a családfában lévő kapcsolatok megerősítéséhez vagy megcáfolásához. Például, ha van egy másik személy az Ön vezetéknevével vagy egy családfa tulajdonos, akire SmartMartch™ találatot kapott, akkor mindketten beküldhetik DNS-üket a MyHeritage-hez, hogy megtudják, rokonok-e. Ez fordítva is igaz, egy családfa elengedhetetlen segítség a DNS-egyezések megértéséhez. Ha létrehoz egy családfát, akkor ajánlatos DNS-tesztet készíttetnie, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a DNS-ből és felfedezze a teljes történetét. A MyHeritage kiváló eszközöket kínál a családfa készítéshez, 8 milliárd történelmi adatot, amelyekkel élmény és könnyű bővíteni a családfáját.
Hogyan fogják elemezni és feldolgozni a DNS- mintámat?
A MyHeritage DNS-teszt mikrosorozat alapú autoszomális DNS-tesztelést alkalmaz. Ez a teszt kínálja a nyers adatot, ami segít nekünk kikalkulálni DNS-egyezéseit és etnikai elemzését minden felmenői vonalról, apai és anyai ágon egyaránt.