Csak$69‎
$79‎
Lepje meg Magát
Derítse ki etnikai származását és találjon új hozzátartozókat egyszerű DNS-tesztünkkel.
Csak$69‎
$79‎
A legmagasabb technológiai standardok a piac legjobb elérhető árával társulnak.
A DNS felfedi egyedi gyökereit — az etnikai csoportokat és földrajzi régiókat, ahonnan származik.
Találjon új hozzátartozókat, akiknek a létezéséről nem is tudott, a közös DNS segítségével.

Az elmúlt 16 évben a MyHeritage emberek millióinak segített új családtagok megtalálásában és etnikai származásának kiderítésében.

A világ mely tájáról származik családja?

A hely, amit felmenői otthonuknak mondhattak kódolva van az Ön DNS-ében. Etnikai csoportok történelmileg azonos földrajzi helyekről származnak és a helyi génállományból merítenek. Megvizsgáljuk DNS-ét, hogy meghatározzuk milyen mértékben származhat 42 támogatott etnikumunk közül- bármely nagyobb DNS-szolgáltatás által kínált legnagyobb szám. Tudjon meg többet

Kit fog felfedezni?

Olyan embereket keresünk, akiknek a DNS-e egyezik az Önével: a rokonait. DNS-egyezések technológiánk kiszámítja, DNS-ük miyen százalékban egyezik, megmutatva milyen közeli rokonok. Ön kapcsolatba tud lépni újonnan talált rokonaival, hogy többet megtudjon családja történetéről és közös ősökre bukkanjon.Tudjon meg többet

Gyakran feltett kérdések

 • Mit tudhatok meg a DNS-tesztből, amit nélküle nem tudok?
  A MyHeritage DNS-sel előzőleg ismeretlen rokonokat fedezhet fel, akiknek a DNS-e megegyezik az Ön azonos elődtől örökölt DNS-ével. Felfedezheti az ősei etnikai és földrajzi eredetét - amely nem kis meglepetéseket tartogathat.
 • Miért hasznos más családtagok tesztelése is?
  További családtagok tesztelése ajánlott. Minden családtagja egyedi DNS-darabokkal rendelkezik, amely együttesen a családja történetét írja le. Ha az egyik vagy mindkét szülője DNS-ét teszteli, akkor további információkat kaphat a DNS-egyezésekben. Például, kiderülhet, hogy az egyezések az apai vagy anyai ágról származnak-e. A szülők, testvérek, unokatestvérek és más rokonok tesztelésével még több rokont ismerhet meg és még többet tudhat meg a saját egyezéseiről. Mivel a genetikai örökség természetéből adódóan rendszertelen, ezért a testvérek az Önétől eltérő etnikai eredményeket is kaphatnak. Az eredmények összehasonlítása további információkat adhat örökségéről.
 • Mi történik, ha már van DNS-tesztem? A MyHeritage teszt új információkkal szolgál?
  A MyHeritage DNS-tesztje egyedi egyezéseket kínál olyan felhasználókkal, akik csak a MyHeritage oldalon végezték el a tesztet, valamint olyan felhasználókkal is, akik más szolgáltatók eredményeit töltötték fel az oldalra. A MyHeritage nagy nemzetközi behatolásának, és hogy több, mint 40 nyelven, széles nemzetközi körben elérhető MyHeritage-nek köszönhetően nagyobb esélye van egyezéseket találni a más országban élő rokonaival. Továbbá érthető etnikai elemzést is kap a MyHeritage-on, amely legnagyobb elérhető lehetséges etnikumból meghatározott.
 • Adhatom a MyHeritage DNS-t ajándékként?
  Igen! Megrendeléskor kérheti saját magához a rendelést, de megadhatja a megajándékozott szállítási címét is, hogy közvetlenül neki szállítsuk ki a DNS-csomagot. Mikor megkapja az Ön által számára vásárolt DNS-csomagot, megkérjük, hogy hozzon létre ingyenes MyHeritage felhasználói fiókot, amennyiben még nem rendelkezik vele, és aktiválja a megkapott csomagot.
  A csomag aktiválásától kezdve e-mailben értesítjük mintájának feldolgozottságáról és természetesen az eredményről is, amint elkészül.
 • Milyen mintára van szükség?
  A MyHeritage DNS-tesztcsomag használata egyszerű és nem szükséges hozzá vér vagy köpet. A mintához elég, ha a szájában lévő nyálkahártyán kb. 45 másodpercen keresztül húzogatja a mintavételi pálcát és megismétli a műveletet a második mintavételi pálcával is. A mintavételi pálcákat ezután tegye be a fiolába és küldje be a DNS-laboratóriumunkba elemzésre. Az eredményeket a teljesen biztonságos MyHeritage weboldalon tekintheti meg.
 • Mennyi időbe telik az eredmények kézhezvétele?
  A minta laborba érkezésétől számítva az eredmények 3-4 hét múlva készülnek el. Az eredmények elkészültéről e-mailben értesítjük és az eredmények a online lesznek elérhetők.
 • Hogyan fogják elemezni és feldolgozni a DNS- mintámat?
  A MyHeritage DNS-teszt mikrosorozat alapú autoszomális DNS-tesztelést alkalmaz. Ez a teszt kínálja a nyers adatot, ami segít nekünk kikalkulálni DNS-egyezéseit és etnikai elemzését minden felmenői vonalról, apai és anyai ágon egyaránt.
 • Milyen kapcsolat van a DNS és a családfák között?
  A DNS és a családfa kiegészítik egymást. A DNS használható a családfában lévő kapcsolatok megerősítéséhez vagy megcáfolásához. Például, ha van egy másik személy az Ön vezetéknevével vagy egy családfa tulajdonos, akire SmartMartch™ találatot kapott, akkor mindketten beküldhetik DNS-üket a MyHeritage-hez, hogy megtudják, rokonok-e. Ez fordítva is igaz, egy családfa elengedhetetlen segítség a DNS-egyezések megértéséhez. Ha létrehoz egy családfát, akkor ajánlatos DNS-tesztet készíttetnie, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a DNS-ből és felfedezze a teljes történetét. A MyHeritage kiváló eszközöket kínál a családfa készítéshez, 9,6 milliárd történelmi adatot, amelyekkel élmény és könnyű bővíteni a családfáját.