Neta Langer LevitanSzemélyzeti főnök
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Kivételes tehetségünk, hatásos termékeink, élvonalbeli technológiánk és emberközpontú kultúránk teszik a MyHeritage-et egy csodálatos munkahellyé. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. End of quote.
Neta, a személyzeti főnökünk a MyHeritage humán erőforrásainak minden aspektusát felügyeli, a tehetségfejlesztésre, a vállalati kultúrára és a vezetésre összpontosítva.

Az elmúlt 23 évben Neta számos vezető HR pozíciót töltött be különböző iparágakban és vállalatoknál, többek között a Glasshouse Technologies, az Amdocs és legutóbb a 888 Holdings szenior HR alelnökeként. Neta a Bar Ilan Egyetemen szociális viselkedést, valamint a Tel Aviv-i Lahav Egyetemen menedzsmentet és szervezeti viselkedést tanult.

A globális technológiai vállalatok HR-vezetői karrierje során Neta a szervezeti átalakítások, az M&A-k és a vezetők mentorálásával foglalkozott, miközben a működési kiválóság és a tehetségek elkötelezettségének előmozdításával foglalkozott. Neta szenvedélyesen támogatja a kiválóságot, valamint az emberek és közösségek képessé tételét a siker érdekében. Hisz abban, hogy az adatok és a technológia kulcsfontosságú sikertényezők a modern, fejlett szervezetekben.

Neta vendégelőadó a Peres Akadémiai Központ MA szervezetfejlesztési programjában, és hogy szívét kövesse, Neta különböző módon önkénteskedik, és a fiatal nők önbizalmának, szakmai képességeinek és foglalkoztathatóságának növelésére összpontosít. A HR-csapattal együtt Neta elkötelezett egy olyan környezet megteremtése mellett, amely inspirálja és kihozza az emberekből a legjobbat. Küldetése, hogy támogassa az üzleti célkitűzéseket, miközben gondoskodik arról, hogy a MyHeritage a legjobb munkahely legyen, és készen álljon a fényes jövőre.

Neta boldog házasságban él Alonnal, és együtt három gyermek büszke szülei. Szabadidejében szívesen foglalkozik belsőépítészettel és ínyenc sütéssel.