Ran LevyK+F alelnök
background
Previous page Next page
Beginning of quote:A mi R&D a szolidaritásról szól. Adj kezet és barátod lesz. Mindannyian részesei vagyunk a cég sikerének. End of quote.
Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a technológiai iparban, mint fejlesztő építész és a bonyolult, nagyméretű rendszerekre szakosodott. Ran szenvedélyes, agilis és hatékony eljárásokat dolgozott ki. Ran erős technikai képességekkel csatlakozott a MyHeritage-hoz, ahol ő dolgozott, létrehozott egy "minőségi életút" kultúrát az R&D-nél ahol felhatalmazta a csapat hogy összpontosítson a végrehajtás minőségére kompromisszumok nélkül.

Mielőtt letta VP a R&D-nél, Ran vezette a Back-End csapatot a MyHeritage-nél 4 évig, meghatározó építészeti megoldásai magas színvonalú kihívások, és lehetővé teszik, hogy a MyHeritage-et kezelheti több tízmillió felhasználó és több milliárd profil és történelmi feljegyzés jött létre. Mielőtt csatlakozott volna a MyHeritage-hoz, Ran volt szoftvertervezője a Nokia Siemens Network egyik üzletágának.

Ran szerzett BA-t a számítástechnikában a Academic College of Tel Aviv-Jaffa. Technikai karrierjét kedvenc hobbija ihlette - kódolás - amelyet 10 évesen kezdett, és a pre-internet-korszak játéka volt.