Maya LernerTermékfelelős szenior alelnök
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Szenvedélyem amikor a felhasználók összekapcsolódnak, ez a MyHeritage. End of quote.
Maya a MyHeritage termékmenedzsment és stratégiai vezetője, biztosítva, hogy termékeink nemcsak ütőképesek, hanem vonzóak és felhasználóbarátok is legyenek.

Tíz évnyi jelentős tapasztalatot szerzett a fogyasztói termékmenedzsment területén a MyHeritage-ban, dolgozott induló és nagyvállaltoknál is az I-playtől (korábban Oberon Media) kezdve a Sears-ig, az EatWith és legutóbb a Playtika munkatársaként. Ez a sokszínű előélet különösen alkalmassá tette a MyHeritage-ban betöltött szerepére. A terület szakértője, interaktív terméktervezést oktat az IDC Herzliya-n, ami saját alma matere, BA diplomát szerzett itt informatikából. számítástechnika területén. Maya a Cornell Egyetemen közigazgatási mesterképzést is végzett (MPA).

Mayát mindig is elbűvölte a genealógia, és még jobban, amikor 2007-ben saját családtörténetéről készült dokumentumfilm. Maya szereti a fotózást és a főzést is, és összekapcsolja ezeket a hobbikat egy családi szakácskönyvben, amely mindkét területet felöleli és megosztja a nagyszülei "Családi" pékségének receptjeit és történeteit.