MyHeritage DNS Egészség csomag
Csak$99‎
$199‎
+ szállítás

Hordozói állapotjelentés

Felmérheti 42 betegség kockázatát, és 23 hordozói állapotjelentéseket kaphat

Csak$99‎
$199‎
+ szállítás

Milyen információkat tartalmaznak a Hordozói állapotjelentések?

A hordozói állapotjelentések kimutatják, hogy Ön hordozója-e bizonyos betegségeknek. Ha Ön és partnere ugyanazon betegség hordozói, ez azt jelentheti, hogy gyermekei esetén fennáll a betegség megjelenésének veszélye. Egy család tervezésekor javasolt a genetikai tesztelés, hogy tudatában legyen a kockázatoknak, ha Ön és partnere egy genetikai rendellenesség hordozói.

Hordozói állapotjelentést kaphat 23 betegségre nézve
 • Cisztás fibrózis
 • Tay-Sachs
 • Fanconi-vérszegénység
 • Családi Dysautonomia (Riley-Day)
 • Sarlósejtes vérszegénység
 • Gaucher-kór
 • Nem szindrómás halláskárosodás
 • Niemann-Pick-betegség
Minta

Hordozóállapot és családtervezés

Ha két személynek, akik ugyanazon genetikai betegség hordozói, gyermeke születik, 25% esély van arra, hogy a gyermek mindkét szülőtől örököl egy megnövekedett kockázattal járó variánst, és megjelenik a szervezetében a betegség. Az esetek felében a gyermek csak a variáns egyik példányát örökli és ő is hordozóvá válik. A hordozó személyek, akik gyerekvállalást terveznek, fogamzás előtt kikérhetik egy genetikai tanácsadó vagy egészségügyi szolgáltató véleményét a kockázatok kezelésére vonatkozóan. A hordozó egyének közeli biológiai rokonai szintén megfontolhatják a hordozói vizsgálat elvégzését.

Bízzon benne, hogy jó kezekben van
A tesztje egy független orvos által végzett felülvizsgálatot is tartalmaz. A teszt elvégzése előtt kérdőívet kell kitöltenie az kórtörténetére vonatkozóan. Válaszát egy orvos bizalmasan felülvizsgálja. Az eredmények elkészülte után a PWNHealth klinikai csapata áttekinti a jelentéseket, és eldönti, hogy javasolt-e genetikai tanácsadás. Ha genetikai tanácsadás javasolt, ez a PWNHealth szolgáltatás részét képezi.
Technológiánk és standardjaink

A DNS elemzésére fejlett technológiát használunk - egy egyedi tervezésű Global Screening Array formátumú chipet, több százezer stratégiailag kiválasztott szondával, a legnagyobb mennyiségű genetikai variánsok leolvasásához. Az új chip lehetővé teszi számunkra, hogy további betegségeket tartalmazó jelentéseket vezessünk be, anélkül, hogy a jövőben új DNS-mintát kellene gyűjteni.

Adatvédelem

Adatai biztonsága és bizalmassága legfontosabb prioritásunk. A DNS-elemzést az Egyesült Államokban CLIA-tanúsítvánnyal, CAP-akkreditációval rendelkező laboratóriumban végzik, biztosítva adatai biztonságos és szakszerű kezelését és tárolását. A DNS-adatokat többrétegű titkosítás védi, és azokat biztonságos szervereken tárolják.

A GINA (a genetikai információs megkülönböztetésmentességről szóló törvény) védelmet biztosít az Ön számára, a genetikai információi alapján, a munkáltatók és az egészségbiztosítók részéről történő megkülönböztetés ellen.
 • Ön rendelkezik saját adatai felett, és bármikor véglegesen letörölheti azokat.
 • Adatait soha nem osztjuk meg harmadik féllel az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül. A jelentéseit megosztjuk a PWNHealth vállalattal annak érdekében, hogy a tesztjét egy orvos felülvizsgálja.
 • Mi vagyunk az egyetlen olyan DNS-vállalat, amely elkötelezte magát, hogy soha nem ad el adatokat a biztosítótársaságoknak.
Emlékeztetők

Az egészségügyi jelentés nem határozza meg, hogy van-e valamilyen betegsége, vagy továbbad-e valamilyen betegséget.

Ezek a jelentések nem tartalmaznak minden variánst vagy betegséget. Ezért, lehetséges, hogy továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy hordozó, még akkor is, ha nem észlelnek megnövekedett kockázattal járó variánsokat.

Ha az itt felsorolt genetikai betegségek valamelyike szerepel a saját vagy családja kórtörténetében, javasoljuk, hogy konzultáljon egészségügyi szolgáltatójával az átfogó szűrés megvitatása céljából.