Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása.Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása. Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása.A MyHeritage névjegye
A MyHeritage alapítója olyan csapat, akiknek szenvedélye a származástan, és akik az internetes technológia világában is jól boldogulnak. A webhellyel az volt a célunk, hogy a világ különböző részein élő emberek számára megkönnyítsük az internet lehetőségeinek használatát saját örökségük felfedezésére, valamint családi és baráti kötelékeik erősítésére.

2005 óta székhelyünk Izraelben, a Tel Aviv melletti gyönyörű Bnei Atarot faluban volt, amelyet a német templomos lovagok alapítottak 1902-ben Wilhelma néven.

Az ihletet a csodás, felújított templomos villák (köztük a mi központunk) és az azokat körülvevő mezők és kertek adták ahhoz, hogy a jövő eszközeit a múltbeli családtörténet kutatásának szolgálatába állítsuk. Folyamatos növekedésünk folytán 2012 februárjában új irodába költöztünk, az izraeli Or Yehudába. Emellett az USA-ban is van irodánk, a Utah állambeli Lehi-ban és a Kalifornia állambeli Los Angeles-ben, valamint vannak alkalmazottaink és képviselőink a világ számos országában.
Dinamikus családtörténeti hálózatként, a családfaépítés és a történelmi tartalmak keresése terén tett újításaink folyamatosan fejlődnek, hogy a családok részére a legvonzóbb és legkielégítőbb élményt nyújtsuk. Az utóbbi időkben a World Vital Records ás a Geni.com beszerzései például lehetővé tették számunkra, hogy több milliárd történelmi feljegyzést és izgalmas eszközöket nyújthassunk az együttműködéshez, egy szélesebb és nemzetközibb közönségnek, mint valaha.
Ha hozzánk hasonlóan Önt is szenvedélyesen érdekli, hogy mi teszi olyanná, amilyen, és meg szeretné osztani tapasztalatait családtagjaival és barátaival, akkor a MyHeritage az ideális hely az Ön számára.