Kapcsolatfelvétel
Azért vagyunk, hogy átfogó, személyes segítséget nyújtsunk Önnek, hogy a legtöbbet hozhassa ki a MyHeritage-ból.
Támogató csapatunk segítséget nyújt magyar nyelven és 16 egyéb nyelven.
Látogassa meg a Segítség Központot
Segítség Központ
Hívjon minket díjmentesen
OrszágTelefonszámNyitvatartási idő
Amerikai Egyesült Államok ‎1-800-MYHERITAGESzámlázás és értékesítés Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Ausztria (+43) 800 80 2582Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Ausztrália (+61) 1800 731 768Vas-csüt 17:00 - 07:00‎ AEDT és pén 17:00 - 01:00 AEDT
Belgium (+32) 800 26 102Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dánia (+45) 808 201 32Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dél-Afrika (+27) 0800 980 785Vas-csüt 08:00 - 22:00 SAST és pén 08:00 - 16:00 SAST
Egyesült Királyság (+44) 80 0098 8125Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Franciaország (+33) 08050 800 98Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Hollandia (+31) 0800 24 00013Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Izrael (+972) 1801 2222 99Vas-csüt 08:00 - 22:00 IST és pén 08:00 - 16:00 IST
Kanada ‎1-800-MYHERITAGESzámlázás és értékesítés: Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Norvégia (+47) 800 24 741Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Németország (+49) 0800 589 3922Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Spanyolország (+34) 900 838 969Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Svédország (+46) 020 889 289Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Írország (+353) 1800 817 330Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Új-Zéland (+64) 0800 995 069Vas-csüt 19:00 - 09:00‎ NZDT és pén 19:00 - 03:00 NZDT
Más helyszínek +1 385 313 9758 *Vas-csüt 06:00 – 20:00 GMT és pén 06:00 – 14:00 GMT

*A díjról érdeklődjön szolgáltatójánál

OrszágTelefonszámNyitvatartási idő
Amerikai Egyesült Államok ‎1-800-MYHERITAGESzámlázás és értékesítés Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Ausztria (+43) 800 80 2582Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Ausztrália (+61) 1800 731 768Vas-csüt 17:00 - 07:00‎ AEDT és pén 17:00 - 01:00 AEDT
Belgium (+32) 800 26 102Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dánia (+45) 808 201 32Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dél-Afrika (+27) 0800 980 785Vas-csüt 08:00 - 22:00 SAST és pén 08:00 - 16:00 SAST
Egyesült Királyság (+44) 80 0098 8125Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Franciaország (+33) 08050 800 98Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Hollandia (+31) 0800 24 00013Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Izrael (+972) 1801 2222 99Vas-csüt 08:00 - 22:00 IST és pén 08:00 - 16:00 IST
Kanada ‎1-800-MYHERITAGESzámlázás és értékesítés: Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Norvégia (+47) 800 24 741Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Németország (+49) 0800 589 3922Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Spanyolország (+34) 900 838 969Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Svédország (+46) 020 889 289Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Írország (+353) 1800 817 330Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Új-Zéland (+64) 0800 995 069Vas-csüt 19:00 - 09:00‎ NZDT és pén 19:00 - 03:00 NZDT
Más helyszínek +1 385 313 9758 *Vas-csüt 06:00 – 20:00 GMT és pén 06:00 – 14:00 GMT

*A díjról érdeklődjön szolgáltatójánál

Amerikai Egyesült Államok
Számlázás és értékesítés Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Ausztria
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Ausztrália
Vas-csüt 17:00 - 07:00‎ AEDT és pén 17:00 - 01:00 AEDT
Belgium
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dánia
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Dél-Afrika
Vas-csüt 08:00 - 22:00 SAST és pén 08:00 - 16:00 SAST
Egyesült Királyság
Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Franciaország
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Hollandia
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Izrael
Vas-csüt 08:00 - 22:00 IST és pén 08:00 - 16:00 IST
Kanada
Számlázás és értékesítés: Hét-pén 7:00 – 17:00 MST; Technikai támogatás: Vas-csüt 11:00 – 15:00 MST
Norvégia
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Németország
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Spanyolország
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Svédország
Vas-csüt 07:00 - 21:00 CET és pén 07:00 - 15:00 CET
Írország
Vas-csüt 06:00 - 20:00 GMT és pén 06:00 - 14:00 GMT
Új-Zéland
Vas-csüt 19:00 - 09:00‎ NZDT és pén 19:00 - 03:00 NZDT
Más helyszínek
Vas-csüt 06:00 – 20:00 GMT és pén 06:00 – 14:00 GMT

*A díjról érdeklődjön szolgáltatójánál