Lepje meg Magát

Az egyszerű MyHeritage DNS-teszt feltárja az Ön egyedi etnikai hátterét, és összekötheti Önt újonnan felfedezett rokonaival. Fedezze fel azokat a konkrét csoportokat, amelyekből Ön származik a 2 114 földrajzi régió közül, és a család történetét a következő szintre emelheti a piacon elérhető legkedvezőbb árú DNS-teszt segítségével.

angol
Anglia (Yorkshire)
50%
skandináv
Norvégia (Viken)
20%
olasz
Olaszország (Abruzzo)
15%
észak-afrikai
10%
+2 további régió
5%
2 114
Földrajzi régió

Animálja családi fotóit

Üdvözli Deep Nostalgia™- a szenzáció, mely viharként terjed az interneten!

Több mint 113 millió animáció és egyre több!

Hozza létre az online családfáját

A már elkezdett családfáját, könnyen építheti a MyHeritage-el. Adjon hozzá neveket, dátumokat, fotókat és történeteket, és ossza meg családjával.

Keresés több milliárd rekordban

Merüljön el egy hatalmas nemzetközi nyilvántartás adatbázisában - csak keressen egy nevet, hogy többet tudjon meg őseiről. Az exkluzív tartalmak és a pontos eredmények többet segítenek feltárni, mint amit valaha gondoltál volna.

Egyszerű automatikus felfedezések

Ebben a percben hozzon létre egy családfát, a keresést azonnal megkezdjük az Ön részére. Várja meg az e-mail értesítést Smart Matches és a Record Matches egyezésekről a családfájával kapcsolatban, adatokat és újságcikkeket az Ön őseiről.

Csatlakozzon a MyHeritage közösséghez

Szerte a világon több millió család fedezi fel a családtörténetét a MyHeritage-el. Minden egyes nap több ezren csatlakoznak, együttműködnek a tagokkal, és újra találkoznak régen látott rokonaikkal a hálózaton keresztül.

  • 5,9 Milliárd profil
  • 50 Millió családfa

Bárhol, bármikor és bármilyen eszközön

Kutassa a magán és titkos családtörténetét mindhárom díjnyertes termékünkkel. Szinkronizálja az adatokat, és élvezze a lenyűgöző utazást a múltban, bárhol is van.

Táblagépek
Mobil
Asztal

Fedezze fel a kincseket
saját egyedi családtörténetében

Ingyenes próbaidőszak elkezdése