Üdvözöljük

A HIPS Család weboldalát látod. Nevem Dr. Hips Frigyes Zsolt. Jelenleg én vagyok a családi honlapunk webmestere. Édesapám neve Frigyes Hips Édesanyám neve: Dr. Pára Piroska. Apai Nagyapám: János Hips és felesége Tóth Mária, Anyai Nagyapám: Pára József és felesége Mezei Mária Apai Dédapám: János Hips, Apai Ükapám: Ferenc Hips, Apai Szépapám: Márton Hips, Apai Aranyapám: Fridericus Hips és Apai Gyémántapám: Leonardus Hips. Az Ő tiszteletükre és Rájuk emlékezve továbbá a házastársaik valamint a leszármazottaik örömére hoztam létre ezt a családi weboldalt.
Mivel a férfi ember önmagában egyedül van és "nem ér semmit", ezért van szüksége feleségre (a kiegészítő másik felére). Ezen alap igazságból kiindulva gyüjtöttem össze a házastársakat és gyermekeiket ezen honlapon. Kérlek Te is segíts nekem a "kiegészítők" megtalálásában. Kérj e-mail cím alapján működő hozzáférést a családfához, majd írd be a hiányzó neveket. Oldalunkat a myheritage.com alatt a "Hips Web Site" néven találod meg a családi oldalak között. Mind az apai, mind az anyai családok felderítése és összeírása elég  összetett és hosszadalmas feladat, de szép munka.

Kérlek Téged Kedves Rokon, hogy e-mail címed megadásával regisztrálj be és vegyél részt aktívan a családfa szerkesztésében, továbbá a programok megszervezésében, valamint lebonyolításában. Tölts fel fényképeket Te is a családunk tagjairól. Írj üzeneteket, hírcikkeket és javasolj tevékenységeket. Írd le azokat az eseményeket, vagy anekdótákat, amelyeket szívesen megosztanál másokkal, hogy Ők is tudjanak róla.

Az oldallal kapcsolatos megjegyzéseid és visszajelzéseid ide kattintva oszthatod meg velem.
Ezen a webhelyen tettük közzé családfánkat! Családi oldalunkon 1100 név található.
A webhelyet legutóbb 2019. június 3. időpontban frissítették, jelenleg 61 regisztrált tagja van. Ha tag szeretne lenni, ide kattintson.  

Kedves olvasó! Kérlek, hogy Te is vegyél részt a családi oldalaink kialakításában, adatok megadásával és fényképek feltöltésével.

Előre is köszönöm együttműködésedet.

Kellemes időtöltést kívánok Neked sok szeretettel!

   Dr. Hips Frigyes Zsolt főszerkesztő


Ugrás a családfához

Ugrás a családi fényképekhez
Családi hírek
Hírcikkek
Látogatások
0010677