Vissza

Hoyan módosíthatom a címem a profilomban?

Ha a profiljában módosítani szeretné a címét, akkor menjen Az oldal tagjai szakaszhoz a Kezdőlapon. A  családi oldal tagjai listán megjelenő címet módosíthatja, ha a Tovább… linkre kattint: Ezután válassza ki a Cím szerkesztése pontot: Adja meg a helyes címet és kattintson a Mentés gombra.

Hogyan tudom megváltoztatni a megjelenített nevemet a családi oldalamon?

Ha szeretné megváltoztatni a megjelenített nevét (azt a nevet, amit a többi MyHeritage tag lát), kattintson a képernyő jobb felső sarkában a saját nevére, majd az > Adatvédelmem menüpontra. Távolítsa el a jelölőpipát a “Mutassa meg az igazi nevem a családon kívüli tagoknak”elem elől, majd írja be a megjelenítendő nevet.

Mit tegyek, ha nem kaptam meg a bővítést amiért fizettem?

Amennyiben fizetett a Family Tree Builder bővítéséért, vagy előfizetett egy családi oldalra, és nem biztos benne, hogy a bővítés megtörtént-e, ellenőrizze a következőket: 1. A bővített oldal kezelőjeként jelentkezett be? Be kell jelentkeznie, hogy Prémium tagként vehessük figyelembe. 2. A Family Tree Builder azzal az e-mail címmel van regisztrálva, amelyik a Prémium előfizetéshez van csatolva?

Meghívhatok két olyan személyt, akik azonos e-mail címet használnak?

A MyHeritage.com felhasználói fiókokat úgy hoztuk létre, hogy az adott személy e-mail címét használja a belépéshez az egyedi felhasználói fiókba. Két különböző felhasználói fiók nem használhatja ugyanazt a bejelentkezési adatot. Ezért minden egyes tagot különböző e-mail címmel szükséges meghívni. Tudjuk, hogy számos pár közös e-mail címet használ. Sajnáljuk, de ebben az esetben nem tehetünk kivételt.

Rákereshetek- e valakire a MyHeritage.com oldalon az e-mail címe alapján?

A  MyHeritage oldalon nem tesszük közzé a tagok e-mail címét. Ha valakivel kapcsolatba szeretnél lépni, akkor a családi oldalán keresztül teheted meg.

Hogyan törölhetem a családi oldalamat a MyHeritage-en?

Figyelmeztetés:  A családi oldal törlése visszaállíthatatlan adatvesztést eredményez! A családi oldal törlésével minden tartalom törlődik, beleértve a családfát és a fényképeket is. A számítógépen található tartalmak, például a Family Tree Builder projektek nem törlődnek. Ha törölni akarod a családi oldaladat a MyHeritage oldalon, kövesd az alábbi instrukciókat: Először győződj meg róla, hogy azon az oldalon

Hogyan törölhetem a felhasználói profilomat a MyHeritage oldalon?

Figyelmeztetés:  A felhasználói profil törlése végeleges. Később nem állítható vissza! Ha törölni akarod a felhasználói profilodat a MyHeritage oldalon, kövesd az alábbi instrukciókat: Először győződj meg róla, hogy a saját profiloddal jelentkeztél be a MyHeritage oldalra. Kattints a ’Felhasználói fiók ’menüre  a képernyő jobb felső sarkában és válaszd a ’Felhasználói fiók beállítások’ menüt. Görgess az

Össze tudok egyesíteni két fiókot vagy családi oldalt?

Ha van két fiókja, vagy oldal a MyHeritage oldalon, azok egyediek, és nem egyesíthetők. Ez esetben a legjobb lehetőség amit tehet, hogy kiválasztja az egyik fiókot használatra és egy email címet hozzá a belépésre. A tény ,hogy családfa oldal számos családfát tartalmazhat (egészen az oldal korlátaiban meghatározottakig) sokkal egyszerűbb egy családi oldalt kezelni. Ha szükséges

Hogyan szerkeszthetem a profilomat?

Tudtad, hogy különbség van a MyHeritage.com tagi profil és a családi oldalon lévő profil között? A MyHeritage.com tagi profil tartalmaz minden olyan információt rólad, mely a tagságoddal kapcsolatos. Az e-mail címed, jelszavad, lakcímed, a családi oldalak, melyeknek tagja vagy, az érdeklődési köröd, stb. része a MyHeritage.com tagi profilodnak. Így néz ki a MyHeritage.com tagi profil:

Hogyan kell fizetni az oldal továbbfejlesztéséért?

A családi oldal vagy a Family Tree Builder továbbfejlesztéséért fizethetsz hitelkártyával, csekkel  vagy átutalással. Ezeket megtalálod az Oldalhozzáférés menüben. Ehhez kattints a ’Felhasználói fiók’ menüre a képernyő jobb felső sarkában és válaszd az ’Oldalbeállítások’ menüt. A fizetés történhet dollárban (USD), euróban (EUR) vagy angol fontban (GBP). Ha tudni szeretnéd, mennyibe kerül a továbbfejlesztés a saját

Miért nem szerepel az összes esemény az esemény értesítő eamilben?

Már valószínűleg kaptál esemény értesítőt valamilyen eseményről, ha van családi oldalad, vagy tag vagy. Az eseményértesítő e-mailek HTML üzenetek fényképpel, melyek emlékeztetnek a családfán található személyek születésnapjára vagy évfordulóira. Miért van az, hogy bizonyos eseményekről nem érkezik értesítés, pedig biztos vagy benne, hogy szerepelnek a családfán? Ahogy a családfa egyre nagyobb lesz és egyre több

Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

Menj a MyHeritage.com oldalra, majd a bejelentkezés alatt kattints az “Elflejtette a jelszavát?” linkre. Kapsz egy e-mailt, melyből megtudod, hogyan adhatsz meg új jelszót. Bejelentkezés után lépj be a profilodba, és változtasd meg a jelszavadat olyanra, amit meg tudsz jegyezni. Ha a családfádat a Family Tree Builder programban építed, ott is meg kell változtatnod a

Mi az online kvóta alap előfizetésnél?

Ha egy alap oldal tagja vagy (nem fizető tag), a családfán legfeljebb 250 személy jeleníthető meg, a tárterület pedig 250 MB. Ez a családi oldalon lévő összes családfára vonatkozik, függetlenül attól, hogy online fa, vagy a Family Tree Builder- ből let közzétéve. Ha továbbfejlesztenéd a családi oldaladat, menj a MyHeritage. com oldalra és jelentkezz be.

Mit jelent a kapcsolat?

A kapcsolat jelentésének megértéséhez fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy eltérés van az oldal tagjai és a családfán található személyek között. Ez azt jelenti, hogy úgy lehet valaki tagja a családi oldalnak, hogy tudnánk, ő melyik személy a családfán. Az is lehetséges, hogy az oldal webmestere nincs megjelölve a családfán, nincs kapcsolatban vele. Javasolt, hogy

Hogyan törölhetem a tagságomat egy másik családi oldalon?

Ha tagja vagy egy családi oldalnak, és törölni szeretnéd a tagságodat az oldalon, lépj be a profilodba és a jobb felső sarokban kattints a Felhasználói Fiókíy Saját oldalaim menüre. Minden családi oldal (melyeknek tagja vagy) jobb oldalán találsz egy X jelet. Az X-re kattintva törlöd a tagságodat az adott oldalon.