Vissza

Miért nem látok rokoni kapcsolatokat az online családfámon?

A családfák, 5000 vagy kevesebb személlyel megmutatják az összes kapcsolatot ha kapcsolatban van a családfával. Az 5000 és 17000 közötti személyt tartamazó fák korlátozottak: *kapcsolatok egészen 20. fok távolságig a közvetelen ősök/leszármazottak esetére *kapcsolatok 2. fokik indirekt rokoni kapcsolatok esetére A 17000 főnél nagyob családfák jelenleg csak a közeli családot mutatják.

Hogyan tekinthetem meg a teljes családfát az interneten?

Ha a fa kicsi, akkor a teljes fát megtekintheti. Amikor a fák nagyobbra nőnek, akkor kisebb ágakra osztjuk fel őket (a megtekinthetőség miatt). Ha a fája túl nagy ahhoz, hogy egy képernyőn meg lehessen tekinteni, akkor több lehetősége van, hogy a fában navigálhasson. Navigálhat az ágak ikonnak, amely egy személy felett jelenik meg a családfában:

Hogyan adhatok meg új ténytípust az online családfámban?

Ha szeretnél hozzáadni egy tényt valakihez, de nincs az előre definiált tény típusok közt olyan, amelyik a tényedre illik, készíts magadnak új tény típust! Új tény kategóriát megadni igen egyszerű. Keresd meg a személyt, akihez tényt szeretnél hozzáadni! A bal oldali információs panelben válaszd a profil megtekintését az adott személynél! Kattints a “Profil szerkesztésére”! Válaszd

Hogyan változtathatom meg egy Family Tree Builder-ből szinkronizált családfa nevét a családi oldalon?

Ha a családfádat a Family Tree Builder-ből szinkronizáltad (tetted közzé), akkor a nevét a Family Tree Builder-ben kell megváltoztatnod, majd ismét szinkronizálni. Itt megtudhatod, hogyan változtathatod meg családfád nevét a Family Tree Builder-ben.