Vissza

Mi a backup szolgáltatás ?

A backup szolgáltatás havonta egyszer biztonsági mentést végez az összes családfáról és fényképről igy nem veszhet el információd.

Ez egy fizetős szolgáltatás mely az összes Myheritage tag rendelkezésére áll. A backup szolgáltatás  dija nincs benne  a  Prémium szolgáltatás illetve más csomagban sem de elérhető mindenki számára aki ezt megrendeli.

Havonta egyszer backup-okat készitünk a családfáidról és a fényképeidről, melyről emailben értesitünk. Az értesitő emailben fogod megtalálni a backup linkjét,  de azt szintén megtalálod a a családi oldaladon a

Family Tree oldal/ Backups oldalon.

Mivel havonta készül backup ezért nem lehet probléma akár 2 vagy 6 hónappal korábbi backupot visszatölteni az oldaladra, szükség esetén. Egyszerűen a linkek birtokában ezt megteheted. Amennyiben több családfa található az oldaladon, akkor külön költség nélkül minden családfáról külön backupot készitünk.

Visszatölteni a backupot egy egyszerű művelet, ami csak pár másodpercig tart.

Backupot biztonságosan tároljuk, jelszóval védjük ezért biztos lehetsz benne hogy az adataid biztonságban vannak.

A backup szolgáltatás elérhető azok részére akik a Family Tree Builderben készitették el a családfájukat és azt közzé tették a Myheritage oldalon, illetve azok számára akik csak a MyHeritage.com oldalon online készitették azt el.

Amenyiben igénybe kivánod venni a backup szolgálatást akkor lépj a családi oldaladon a Family Tree > Backup-ra.

A szolgáltatás feltételeit itt találod.

Kategótiák: Biztonsági mentés
Elérhető így is: