Vissza

Hogyan tudom az online családfámat a Family Tree Builder programba exportálni?

Amennyiben a családfádat a Family Tee Builder programban építetted, és visszaállítanád a családi oldaladon található családfádról, kattints a linkre: Visszaállítható-e a Family Tree Builderben épített családfa a családi oldalamról?

Amennyiben a családfádat a családi oldaladon MyHeritage.com oldalon építetted, és most a Family Tree Buildert szeretnéd használni, kövesd az alábbi utasításokat a családfád Family Tree Builderbe való áthelyezéséhez

Először is lépj be a családi oldaladra a Myheritage.com oldalon! Majd menj a Családfa, majd a Családfák kezelése menüpontokba! Kattints a kívánt családfánál az „Exportálás GEDCOM fájlba” linkre! Így a családfa mentésre kerül a számítogépre egy ” .ged” kiterjesztésű fájl formájában. Fontos, hogy csak abban az esetben tudsz GEDCOM fájlt exportálni az oldalról, ha az oldal webmestereként vagy bejelentkezve.

Click to view photo in full size

Miután letöltötted a fájlt és feltelepítetted a Family Tree Buildert, a GEDCOM fájlra duplán kattintva megnyithatod azt a Family Tree Builder programban. Ezzel a teljes családfa áthelyezésre kerül, kivéve a fényképeket. Prémium előfizetés esetén a GEDCOM fájl fényképekkel együtt exportálható.

A fájlok családfa építő szoftverrel történő megnyitásakor a program emlékeztet a fényképek helyreállítására.

Kategótiák: Családi oldal, Family Tree Builder, GEDCOM
Elérhető így is: