Vissza

Hogyan nyomtathatom ki egy oldalra a teljes családfámat a Family Tree Builderben?

Ha a fádat online szerkeszted olvasd el a következő cikket: Hogyan nyomtathatom ki a teljes családfámat egy oldalra online?

Elérhető egy összesített diagramm, ami a Family Tree Builder programból nyomtatható! Ez a szolgáltatás csak Prémium felhasználók számára elérhető.

Ha szeretnéd látni mi áll rendelkezésre a Family Tree Builderben Prémium és Alap felhasználóknak, kattints ide.

Alap felhazsnálók számára nincs egyetlen olyan jelentés vagy diagram, amellyel az összes családfán található személy kinyomtatható a Family Tree Builderben. Amennyiben nem vagy Prémium felhasználó, a következőt tanácsoljuk:

  1. Használd a Leszármazotti vagy Felmenői diagrammot (Legyező, Horizontális vagy Vertikális) minden fő csoportra a családfában. A diagramm stílusa és színe állítható.
  2. Ha kész vagy mentsd el a diagrammokat PDF formátumban, így könnyebb beállítani a nyomtatást. Például, ha professzionális, nagy méretű nyomtatványt szeretnél csináltatni a diagrammokból , könnyebb lesz egy oldalra nyomtatni őket.
  3. Készíts Jelentéskönyvet a fő csoportra a családfában! A Jelentéskönyv szépen kivitelezett, mindenkiről tartalmaz képet, taratlmazza a közvetett kapcsolatokat és egyéb információkat.

Kategótiák: Family Tree Builder
Elérhető így is: