MyHeritage DNS Egészség csomag
Csak99 $‎
199 $‎
+ szállítás

Működés

Fedezze fel, hogyan állítunk elő 42 átfogó egészségügyi jelentést egy egyszerű arcminta segítségével

Csak99 $‎
199 $‎
+ szállítás
Nagyon egyszerű:
Rendelje meg a MyHeritage DNS Egészség csomagját
Töltsön ki egy egészségügyi kérdőívet, amelynek kiértékelését egy független orvos végzi majd
Vegyen mintát a szájüregéből, arca belső oldaláról és küldje el a mintát a laborba
Egy orvos áttekinti az eredményeit, amelyeket 3-4 hét belül átvehet

Teszt elvégzése

A MyHeritage DNS Egészség teszt értékes információkat szolgáltat az egészségéről, és lenyűgöző betekintést nyújt a családja történelmébe. A készlet egy egyszerű mintavételi pálcából áll (nincs szükség vérre vagy nyálra), és csak 2 perc a használata. Küldje vissza a mintát a laboratóriumba elemzésre, és meghívást fog kapni az eredmények online megtekintésére, amint rendelkezésre állnak.

Bízzon benne, hogy jó kezekben van
A tesztje egy független orvos által végzett felülvizsgálatot is tartalmaz. A teszt elvégzése előtt kérdőívet kell kitöltenie az kórtörténetére vonatkozóan. Válaszát egy orvos bizalmasan felülvizsgálja. Az eredmények elkészülte után a PWNHealth klinikai csapata áttekinti a jelentéseket, és eldönti, hogy javasolt-e genetikai tanácsadás. Ha genetikai tanácsadás javasolt, ez a PWNHealth szolgáltatás részét képezi.

DNS-elemzés

Amikor a laboratórium megkapja a DNS-mintát, tapasztalt szakemberek, csúcstechnológiát alkalmazva egyedileg feldolgozzák a mintát. A laboratóriumban kinyerjük a DNS-ét, felnagyítjuk, és a biológiai információkat digitális nyers adatokká alakítjuk. Miután a DNS-t digitális formába alakították, algoritmusaink létrehozzák a Genetikai kockázati és a Hordozói állapotjelentéseket, valamint kiszámítják az etnikai becslést és azonosítják a DNS-egyezéseket.

Technológiánk és standardjaink

Fejlett technológiát használunk a DNS elemzésére - egy egyedi tervezésű Global Screening Array formátumú chipet, több százezer stratégiailag kiválasztott szondával, amelyek a legnagyobb genetikai variációt rögzítik. Az új chip lehetővé teszi számunkra, hogy új betegségi állapotokhoz tartozó jelentéseket adjunk hozzá az eredményekhez, anélkül, hogy a jövőben új DNS-mintát kellene gyűjteni.

Bizonyos betegségek esetén hozzájuk szorosan kapcsolódó néhány olyan általános variánst elemzünk, amelyek adatait széles körű kutatások támasztják alá. Ha olyan variánst észlelünk, amely növeli egy bizonyos betegség kialakulásának vagy átadásának kockázatát, akkor ezt az eredményt jelentés előtt megerősítés céljából megvizsgáljuk. Az eredmény megerősítéséhez Sanger szekvenálást - a genetikai tesztelés iparági szabványát - használunk.

Bonyolultabb betegségek, mint például a szívbetegség esetén, egy csúcstechnológia segítségével a teljes genomban több ezer variánst elemzünk, és genetikai kockázati becslést ún. poligén kockázati pontszámot készítünk el. Ez a legátfogóbb megközelítés az ilyen állapotok genetikai kockázati pontszámainak felméréshez.

Adatvédelem

Adatai biztonsága és bizalmassága legfontosabb prioritásunk. A DNS-elemzést az Egyesült Államokban CLIA-tanúsítvánnyal, CAP-akkreditációval rendelkező laboratóriumban végzik, biztosítva adatai biztonságos és szakszerű kezelését és tárolását. A DNS-adatokat többrétegű titkosítás védi, és azokat biztonságos szervereken tárolják.

A GINA (a genetikai információs megkülönböztetésmentességről szóló törvény) védelmet biztosít az Ön számára, a genetikai információi alapján, a munkáltatók és az egészségbiztosítók részéről történő megkülönböztetés ellen.
  • Ön rendelkezik saját adatai felett, és bármikor véglegesen letörölheti azokat.
  • Adatait soha nem osztjuk meg harmadik féllel az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül. A jelentéseit megosztjuk a PWNHealth vállalattal annak érdekében, hogy a tesztjét egy orvos felülvizsgálja.
  • Mi vagyunk az egyetlen olyan DNS-vállalat, amely elkötelezte magát, hogy soha nem ad el adatokat a biztosítótársaságoknak.