Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása.Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása.Ingyenes családfa. Ingyenes származástani szoftver. Családfa készítése. Családfa létrehozása.

Felmenői alig várják, hogy elmondja történetüket!

A származástan (családtörténet) izgalmas hobbi, amelyet világszerte milliók művelnek. A MyHeritage.com webhelynek az a célja, hogy a legjobb eszközöket biztosítsa a származástani és családtörténeti kutatásokhoz, mind a tapasztalt
származástan-kutatóknak, mind a származástant megismerni kívánó kezdőknek.

Első lépések


Családfája összeállításához töltse le ingyenes származástani szoftverünket, a Family Tree Builder programot. Azon kívül, hogy teljesen ingyenes, valamint mentes a reklám- és kémprogramoktól, ez a program az egyik legjobb származástani szoftver. Eredeti, egyszerűen használható oldalain vizuálisan megjelenítve bővítheti családfáját. 34 nyelven használható, és lehetővé teszi a családfa elkészítését és nyomtatását több nyelven. Családfáját élővé teheti fényképekkel és dokumentumokkal. Páratlan arcfelismerő technológiánkat használva jegyzetekkel láthatja el a fényképeket, és felfedheti a régi családi fotókon eddig fel nem ismert személyek kilétét. Néhány kattintással közzéteheti családfáját az interneten saját családi webhelyén, és megoszthatja azt családtagjaival és barátaival!
Family Tree Builder letöltése

További tudnivalók a Family Tree Builder programrólHozza létre saját családi webhelyét


A MyHeritage.com Family Pages webhelyen létrehozhatja családja internetes találkozóhelyét. Meghívhatja családtagjait a webhelyen való részvételre, egyszerűen megoszthatja családi fotóit, közzéteheti családfáját az interneten és megoszthatja családtagjaival, nyomon követheti a család kórtörténetét, számon tarthatja a fontos családi eseményeket, és egyéb tevékenységeket végezhet. A családi webhely létrehozása mindössze néhány percet vesz igénybe, nem igényel technikai tudást, és az Alap kategória ingyenes.
Létrehozhat magánjellegű, biztonságos családi webhelyet, vagy közzétéve megoszthatja azt az egész világgal. Mindent Ön határoz meg. Családi webhelyére feltöltött családi fényképeihez használhatja a származástani arcfelismerő technológiánkat. A szolgáltatás a felhasználók több millió arcmintájának megosztásával elősegíti a felmenőiről készült fényképek megtalálását mások fényképalbumaiban, az ismeretlen arcok azonosítását saját fényképein, valamint rokonok megtalálását az arcok hasonlósága alapján.
Family Pages webhely létrehozása

További tudnivalók a Family Pages webhelyrőlKeresse meg felmenőit


Ha szeretné nyomon követni gyökereit, legjobb, ha az interneten kezdi el keresni felmenőit. Több száz internetes adatbázis van, amelyek olyan származástani kincseket rejtegetnek, mint az Ellis Island-i bevándorlási adatbázis, az izraeli Yad Vashem és a híres Family History Library. De kinek van ideje az összesben keresni?
Egyedülálló származástani keresőmotorunk, a MyHeritage.com Research segít ebben. Ez egy ingyenes, kimondottan származástanhoz készült keresőmotor. Lehetővé teszi összevont keresés futtatását felmenőinek megkereséséhez, valamint a nevek különböző írásmódjainak figyelembe vételével keres a legfontosabb származástani adatbázisok százaiban könnyedén. Nem igazán van másik ehhez hasonló program. Próbálja ki, és meglátja, órákat takarít meg, és olyan adatokat fog találni felmenőiről, amelyeknek létezéséről nem is álmodott.
Saját felmenők keresése most

További tudnivalók a MyHeritage.com Research szolgáltatásrólÉlvezze a közösségi életet

Ha segítségre van szüksége a származástani kutatáshoz, vagy segíteni szeretne másoknak, használja származástani üzenőfalainkat. Üzenőfalaink témakörök, földrajzi helyek és vezetéknevek szerint vannak rendezve, és külön üzenőfalak vannak kezdők számára. Közösségünket Önhöz hasonló származtástan-rajongók alkotják. Felfedezheti közösségünket, és rátalálhat olyan tagokra, akik Önhöz hasonló érdeklődésűek, valamint tallózhat a nyilvános családi webhelyek, a családfák és a történelmi fényképek között.
Származástani üzenőfalak megtekintése

MyHeritage.com közösség megtekintéseSzármazástan a MyHeritage.com webhelyen

A MyHeritage.com webhelyet származáskutatók hozták létre származáskutatók számára. Célunk olyan egyedi szolgáltatás létrehozása, amely lehetővé teszi a családok interneten történő találkozását és kommunikációját, valamint örökségük megosztását, felfedezését és megőrzését.